22.6.11

KL Alternative Bookfest 2011

Lama sangat tutup blog, bila nak start upadate balik mulalah terkial-kial. Sebenarnya nak khabarkan je yang 3 Kuntum sold out. Heh heh.
Dan pelajaran paling melekat sepanjang 2 hari di Central Market ialah;

Kalau orang baling batu ke kita, kita bagi dia aiskrim. Kita jangan baling batu balik ke dia. :)

Ok, terima kasih penguntum-penguntum. Heart, gittew.



*gambar curi.

4 comments:

-hazen said...

ah tidakk!

selamat tinggal klab

Amanda said...

Alamak. hari tu pusing2 hari sabtu petang tak perasan pun ada awak. haih~ tapi takpa, saya dah ada 3 kuntum sebelum KLAB lagi. ;)

fz said...

jeles ah xdpt pegi
jeles ah xdpt pegi
jeles ah xdpt pegi
jeles ah xdpt pegi

ulang2 sampai tetido dan sambung dlm mimpi

Nisha Ismail said...

Hazen: keh keh.

Amanda: awak salah satu penguntum lah ni. hihi. :D

Fz: sambung jeles dalam mimpi.