28.11.10

Big Apple dan anak se-geng

ada satu part tadi, aku makan donat Big Apple hadiah Mail bagi ke Kak Faz.
baru pagi Khamis aritu teringat Big Apple, petang semalam mak bagi lepat labu.
hari ni dapat sungguh Big Apple.

baik benar kakak-kakak, abang-abang ni. terima kasih banyak. :)

masa tadi tu, aku rindu Para Jam dan anak se-geng.

aku dah tak pernah ingat nak hunting friends lagi, sebab dah lama jumpa kawan-kawan jiwa macam anak se-geng.

kalau bukan fasal abah tak bagi naik bas, dah lama aku sampai Penang. lepak makan rojak dengan laksa tepi pantai dengan budak-budak ni.

8 comments:

tepianmuara said...

para jam

haha.

Nisha Ismail said...

eheh. nama manja sikit.

Para Jamaludin said...

tu la aku nak tanya jugak, bila nak mai penang since aku pun x jd g bercuti. takat pi pesta penang je kot.

nak ikut mai la. bila lagi weh.

ngeh3.

Nisha Ismail said...

ha itulah masaelahnya. mak abah aku tak bagi naik bas. dia kata tunggang terbalik.

Para Jamaludin said...

dah, aku nak balik kl nanti tunggang terbalik, acane. uhuu~

Nisha Ismail said...

takda lah. selamat, insyaAllah.

norulezd4i4 said...

^_^

Nisha Ismail said...

hee. <3