29.8.10

a birthday sister



nama dia Nada. ramai orang panggil Nadal, but I still wanna call her Nada sebab masa mula-mula saya kenal dia dulu, saya kenal dengan nama Nada. for me she is not just a friend, but a sister. walaupun dia muda setahun, matang dia lebih dari budak-budak tua yang umur dah 22 ni. baik budak ni, walaupun kadang-kadang mulut dia bising. she'e doing a great job as a company, through hard and bright days. kalau rasa budak ni comel, lupakan niat nak mengorat sebab dia kuat makan dan sudah berpunya. Adik, I love You. happy 21st birthday 29/8/10 !

:D

2 comments:

Nadal said...

ah bengang la. kau jeles kalau ada org ngorat aku kan?

wahai lelaki semua, i x kuat makan pun. sumpah. i gemuk ni bukan sebab lemak, sbb byk air ngn angin je. betul tak tipu.




p/s: love u lots.

Nisha Ismail said...

haha. gila. yelah yelah. kau kembung air, berat angin. aku tipu je kata kau kuat makan ni.

<3