2.1.11

sekarang cuma tinggal Siti Nurhaliza.

tahun 2011 aku buka dengan meneroka Lorong Seni, jumpa dan tonton Nadia dan Fahmi atas pentas.
sebab aku bukan pure orang teater, jadi aku tak tahu sangat bagus tak bagusnya dimana.
cuma, aku rasa terhibur dan terkesan dengan setiap mesej. :)
Fahmi ada gaya macam Zulhuzaimy.
aku ke Lorong Seni semalam salah satu reason terbesarnya Nadia, banyak kali dia ajak aku tengok teater tetapi kekangan masa sangat melampau sepanjanag 2010.
semalam, lunas. :)

paling penting hari pertama 2011 adalah Black.

sikit lagi nak sampai level Siti Nurhaliza.
teringat zaman-zaman tengok Mentor dengan mak abah.

aku mungkin tersenyum lebih lebar masa jumpa Black semalam. cannot help. hah hah.

2 Januari 2011 menggenapkan bulan-bulan bermula 2 Oktober 2010.
aku cuma tak pasti perlu tuliskan nota rindu lagi atau tidak. heh.


5 comments:

Anonymous said...

black?
hihi

outsiderz said...

wow..
para pink...
kem salam kt dia ye nisha

kakchik@ella said...

Rindu korang ber2.

Nisha Ismail said...

anony: hehe. :)
outsiderz: insyaAllah.
kakchik: bila ni nak jumpa kakchik? :D

Para Jamaludin said...

jauh merantau outsiderz ni.

weh, baju besar, seluar besar, semua nak besar.

ya tuhan.