8.1.11

Gembira Para Jelita :)

untuk sahabat merangkap kakak, abang, adik dan segalanya, selamat ulang tahun yang ke-23.
sorry lah pai, sebab tak dapat bagi segunung intan sejuta pelangi.
nak pantai langit segala, aku tasik pun dah allergic sekarang.
insyaAllah nanti kita jumpa Li Po kalau sempat.
sepanjang 23 ini nanti, saya harap awak senyum macam gini nih. santeknem.
makin besar makin cantiklah awak ni. :)
terima kasih juga untuk kawan-kawan yang datang menjayakan program midnite malam tadi.
uols memang terbaik.

ini saja yang termampu untuk raikan awak, yam. we love you. <3


3 comments:

Para Jamaludin said...

ok, dah naik dah semua gambar senyum hilang mata ni. hehe. thanks weh untuk hari yang bikin aku macam princess, sampai aku ingat nak keluar pakai skirt labuh je time tu.

ailevyuols. miaw2~

cendera jiwa said...

owh, 32..

Nisha Ismail said...

para: sama-sama. hari ni takda princess2 dah. sudhi bayar sendiri. haha.

cendera jiwa: 23 lah. :)