10.12.10

segar-segar nafas

hai sem baru, hai basketball.

oh, aku plan nak mulakan training untuk basketball minggu pertama buka sem.
nervous nervous. aku memang tak mainlah, berat pinggang.
tapi jadi team manager siapa kata tak best?
tambah-tambah kalau team kau menang, tempias kat team manager tau? eheh.
macam tahun lepas bila menang, terus hilang rasa penat.

hai basketball, hai projek-projek baru. :)

*benci meluap-luap dengan facebook sekarang. kenapa entah lah.

9 comments:

tepianmuara said...

teringat team manager basketball dalam cerita cina 8tv dulu-dulu.

takdelah dulu sangat.

Nisha Ismail said...

ha, ini team manager melayu punya. :)

zulhadiri said...

hoho. semuanya baru. amin.
turut rasa palat dengan mukabuku berformat baru. hijrah la konon., hahah'

s.u.h.a said...

aku terus dah delete fb.

Nisha Ismail said...

zul: layout baru satu hal. yang benda2 lain pun semak jugak tu. heh.

shu: patutlah! haha. drastik. aku pun tunggu masa je ni.

Para Jamaludin said...

aku pun. keh keh keh!
fulamak. nanti nisha ada banyak la kerja kat court.

lalala~

Nisha Ismail said...

hahaha.. iye, aku kerja je kat court tu. kerja sungguh sungguh. ehem.

Hazrin said...

ehem.

Nisha Ismail said...

coach, hujung bulan ambik gaji.