8.12.10

cerita Melayu, hati Melayu.

tengok Ayoub kat Tv3.
biasalah, Samarinda.
nanti sikit lagi Ayoub ni mesti jadi orang kaya, lepas tu jadi rebutan gadis-gadis.
daripada bawa lori, dia akan naik syarikat korporat.

tengok pelakon Ayoub lama-lama, bukan nama Iqram Dinzly yang terlintas.
ada nama lain.

ada nama lain.

iras tang mana entah. rambut ke, mata ke?

ke kalau aku tengok Bob Lokman pun aku nampak ada iras jugak? ish.


*aku minat sangat Iqram ni masa Dunia Baru dulu. baru betul kalau Savage Garden nak menyanyi lagu I knew I loved You Before I Met You macam ni. ngah ha hah.

3 comments:

Para Jamaludin said...

masa hg tgk si iqram ni kat dunia baru, aku tgk je hang.

peh! mcm iqram ada btul2 depan muka. senyum tak mau2.

hah! bab bob lokman tu jgn nak kata iras aku kat bentuk bdn pulak

sastraboy said...

klise. haha.

tapi cerita tu ok tau sebenarnya. nampak baiknya ayoub tu. tak taulah nisha, tapi aku, betul-betul rasa yang ayoub tu baik.

kira macam watak ayoub tu betul-betul dikembangkan sampai aku dapat rasa baiknya si ayoub tu.

ahaks!

Nisha Ismail said...

pel, aku malu gila masa tu. haha! rasa mcm nk masuk dlm poster DBSK kt dinding. dem dem. haha.

bg je lah muka sape pun, remy ishak je tak sama. yg lain semua aku nmpak sama.

sastraboy: bagus sgt kau ni. mendalami watak. kipidap! iqram masa cinta medik pun aku suka. pehhh, gila betul. :D