3.10.10

Frinjan 14 :)


selesai Frinjan.
Alhamdulillah, setakat yang dipandang mata, semua baik saja kecuali keadaan cuaca yang tak berapa nak memberangsangkan.
FrinHujan. :D
tahniah untuk Paan, sebab kau macam bapak cool oh kesana sini buat segala. kau superb lah keding. very.
saya rasa seronok lah juga sebab ramai orang datang, walaupun yang datang memang confirm-confirm bukan cari saya sebab saya tak ada peminat.

saya buat untuk tidak membuktikan apa-apa kepada sesiapa.
cuma yang pastinya, saya rasa seronok tengok orang ramai.
ramai orang support Frinjan. :)
terima kasih banyak;

Hariz
Para Jam
Dib
Luna
Danial
Shai
Ku Shaz
Mira
Pagad
Khai
Ras
Topek
Kamal
Acid Hadi
Nabil Fizri

dan semua segala yang ada tadi. korang memang buat malam aku sepanjang2 malam happening.

untuk yang ditunggu tapi tak ada, tak apa sebab faham semua pun ada hal masing-masing.

dan sebenarnya sangat banyak lagi perkara yang saya perlu belajar dan improve dalam diri.
minta maaf terkurang sana-sini. ini baru pengalaman yang kedua berada di depan ramai.
semoga ada peluang lagi lain masa untuk beri yang lebih baik insyaAllah.

jadi dari hari ke hari, kita sebenarnya bukan sekadar meningkat usia, tetapi juga matang akal dan jiwa, dan kita boleh fikir apa benar apa tidaknya di dunia.
tak tahu nak kata apa, saya sangat gembira. dengan meletak tepi dua tiga perkara yang sumbang dan tak patut difikirkan ketika ini.

terima kasih banyak yang datang, terima kasih yang membantu dan terima kasih untuk semangat.

:)

9 comments:

MOFASAD said...

ehem!

Nisha Ismail said...

ehem!
terima kasih datang cik farid oih! :D

Para Jamaludin said...

terima kasih awak sebab sudi papah saya yang patah.

Nisha Ismail said...

eh, mana ada patah.
saya tengok awak gagah je?

kip it ap! :D

MOFASAD said...

yey!

o kambeng hitam o said...

how i wish i can be there :(

Nisha Ismail said...

next time will be ya syg? :)

Teh said...

korang rox star kut mlm tu.
terbaik!
next time ingatkan aku bawak payung orait? hihi

Nisha Ismail said...

kah kah.
roksetar celah mana teh oi.
hujan lebat pulak.

nanti kau dtg lg, pastikan! :)