8.1.10

Selamat Ulang Tahun.


hari ini 8 Januari. Hari lahir kawan baik saya. Noorfarahdila Jamaludin. orang mungkin ada yang kata kami adik-beradik, sebab kami tak pernah seorang. kemana pun berdua. orang nak kata lesbo pun, lantaklah. sebab kami tau, Arang Huhu si kawan baik ni dah cukup besar nak kick aku kalau kami betul lesbo pun. yang penting, confirm tak lah! saya sayang kawan baik saya. tapi saya selalu gila buli dia. dan bila kami gaduh, kawan baik saya ni selalu mengalah. betul, dia nampak je macam syaitan sikit tapi dia baik hati gila. dia tau bila masanya saya sedih, ada masalah, berahsia. ye, dia tau saya. dia ni magik kan? semua benda dia tau. kawan baik saya ni pandai. semua benda dia reti buat. tapi kadang-kadang dia clumsy. tak senonoh pun ada jugak. tapi itu yang buat dia jadi dia. dan boleh saya kata, kawan baik saya inilah yang paling faham saya siapa. dia bukan sekadar kawan baik, tapi dia kakak, dia adik, dia kembar, semua dia.

Selamat hari lahir, kawan baik.




5 comments:

Lala said...

selamat hari tua....huhuhu

Farid Fernandez said...

kim salam pada cik para... say da tua ok?

Para Jamaludin said...

ko buat airmata aku bergenang la weh.

part baik hati tu tak payah la weh. segan aku. mc dak sgt pun ade gak. haha.

aku syg hang. sebab pagi2 aku bangun aku nampak hang dulu smbil tanya, "nisha, nak p kelas dak?"

dan kita ponteng pun sama2. cayalah weh.

terima kasih weh. serius syg hang. pada tingkat lg tinggi dr burj al dubai.

iaitu sidratul muntaha. ♥

Nisha Ismail said...

haha.
kurang ajar ape yg nak buat ayat emo2 ni.
tiba2 aku pn bergenang. cait la lu.

dh tua, jd tlg la jgn jatuh dah. malu. :))

Para Jamaludin said...

jatuh? bila weh..bila...

jtuh longkang ke tangga? wahahahha!!