10.5.09

Program Remaja Mengurus Remaja

* kolaborasi berjaya Puteri Islam dan GPMS

* Abg Rizal berceramah di depan sambil aku dan nana mn bergambar gambar di belakang dan para sebagai pemotong kelapa.

* bitches

* fiza, nisa, alyn

* jejaka jejaka

* fasi fasi. betul. memang kat belakang sibuk je bergambar gambar.

* setiap moment dengan handphone. ' mana cik burung ni tak bangun bangun.'

* Panelis dan tuan pengerusi yang dah boleh jadi panelis forum.

* kemuncak

* sesi bergambar yang aku mesti ada. biasalah.




nota kaki: Jumaat, 8/5/2009. bertempat di Kuliyyah Ekonomi UIAM Gombak.

nota kaki kaki: aku malas nak update sebenarnya. jadi tidak banyak ayat ayat.


4 comments:

Para Jamaludin said...

sesi brgambar ramai2 yang aku ada xde dlm camera kita2..cuma ada dlm camera cikgu2..alahai...

tapi takpe..adrenalin aku lagi tinggi untuk tembak gambar orang lain.

yeargh!

si nisha said...

haha..
sebab tu masa semua nak balik, hg wanted.

hannaani said...

econs ade bgunan indah2 cmni eh?hahaha ari2 g kls lalu tak penah lak usha2 econs ni.aikol ngn econs same burok je

si nisha said...

haha.. bukan aikol dgn econs nani.
hs, admin, irk, engin sama je.
hehe~