28.12.11

Final Finals. :)

Hai semua.

Sorry nisha sekarang sibuk sikit, maklumlah tengah minggu final.
Nisha start first paper esok, then 31hb, 5hb dan 10hb.
Untuk pengetahuan semua, ini semester terakhir nisha sebagai undergraduate student.
Wish me luck okay!

Okay setakat ini dulu. Nanti nisha update lagi ye!


Rasa macam nak telan diri sendiri juga bila tulis gaya gini ye dak? Haha.

Paper pertama esok, 29/12/11, 'International Organizations', yang mana langsung aku sesat dan tidak terjumpa jalan faham sampai ke saat terakhir.
InsyaAllah, masih cuba sedaya-upaya.
Doa-doakan! (Doa diam-diam, nanti orang yang nak mengata tu kata nak tunjuk-tunjuk pula berdoa.Ye?)

Paper kedua 31/12/11, 'Arabic'.
Inilah maha menggeletar lutut yang sebenar.
Semoga mudah juga nak menjawabnya.
Level 6. Siapa sangka, yang dari sekolah menengah rasa tak boleh arab, arab susah, dua tiga kali gagal tapi gagah juga mendaki, akhirnya sekarang di level terakhir.
Minta doakan juga, kalau sudi. Lepas habis arab kita perciklah bunga api ke udara.

Paper ketiga, 5/1/12, tahun depan.
Kira lambat lagi punya paper ye dak? Yelah kau.
Ini 'International Political Economy'. Hah malas cerita. Susah.
Carry marks pun tak best tapi alaa, okaylah. Boleh makan.

Paper terakhir, 10/1/12, insyaAllah paper paling akhir sepanjang 4 tahun setengah bergelar mahasiswa.
'Critical Discourse Analysis'. Memang benda-benda kritikal ni dia letak last-last. Keh keh.
Alhamdulillah subjek ini kegemaran, mungkin semangat juga yang paling digemari.
Semangat semarak api!


Inilah saat-saat terakhir di taman ilmu dan budi kesayangan kami. Semoga semuanya baik-baik. InsyaAllah, this will be my final finals. Amin.

:)

2 comments:

nuridrin said...

luas mata saya baca intro awak cik nisha. mujur la tu main2 aje. apahal pun. all the best final semester!
semoga dipermudahkan, insyaAllah. :)

Nisha Ismail said...

Hehehe. Mimpi banyak kali baru berani saya tulis macam itu.

Terima kasih Idrin atas doanya. Sama-sama sukses. Amin. :)