2.4.11

till touch the sky :)


selain Puteri Impian, The Princess Diaries memang cerita yang aku pulun zaman sekolah dulu.
novel pun beli.
bukanlah nak jadi Puteri, tapi kalau dapat closet gaya-gaya dia sedap jugak.

sekarang hidup sangat dikelilingi radar positif dan aura senyum.
macam nak ginjat sentuh langit.
sebab tu kena dengar lagu take a chance make a change. :)

3 comments:

Anonymous said...

hehe ..
kalau tengok Princess Diaries tu selalu berangan jadi cenggitu..
ulang-ulang je tengok tak bosan2..
hihi

Nisha Ismail said...

:) like like.

Amanda said...

" take a chance make a change. "

Kelly klaksen?