13.3.11

The Jan's

darah yang mengalir sealur
jiwa tersisip luhur
cinta yang tak pernah kendur

ditanah ini lahir dan besar hati mereka,
ditanah ini mekar kasih sayang kita
selama-lama.

* congrates Asyraf dan Kak Lisna for newborn daughter, yet to come from Mimie and Fahmee, selamat bertunang Kak Nurul dan Iman.

BIG love. proud to be us. :)

4 comments:

Para Jamaludin said...

dengar cerita dah roboh ya? sayang sekali. rumah pusaka family aku pun dah roboh, tapi ada tinggal sikit bahagian dapur.

Nisha Ismail said...

tinggal tapak.
tapi aku rasa perumahan baru sekarang lagi blissful.
:)

NHYusoff said...

kak nisha bila lagi?
=)
best je..dulu kecik2 semua main tepi parit...comot2..
tp skrg semua dh ada family sndiri..
entah bila blh kumpul semua..ramai2...
huhuhu

Nisha Ismail said...

wani dulu la. hehe.
insyaAllah boleh lagi kumpul.
kenduri berderet-deret.
:)