23.3.11

Hari Pelangi Sedunia

menara,
pelangi
dan bumi kita.
untuk kawan-kawan yang sudi temankan saya dan senyumkan saya,
terima kasih banyak-banyak.
ini masa Alam dan Manusia di Lorong Seni Putrajaya, Sabtu lepas.
seronok pergi sana bila ada adik-adik yang baik-baik belaka, kakak yang sentiasa menyokong dan kawan-kawan yang setia.
dan ha, adik-adik KTMP dan Abg Yus nyanyikan puisi Bangkit saya sebagai ending performance petang tu.
sedap, walaupun Shamil tak ada main cello macam masa diorang practice.
and i'm touched.
malam, tak dapat tengok teater yang Nadia direct,
but am sure she's doing great.
million of thanks for everything.
blessed.
:)

13 comments:

Mimie said...

kenapakah tidak mengajak sepupumu ini... bukan buat apa pun sabtu lepas.

Nisha Ismail said...

sebab sepupumu ini ingat sepupunya ini balik bagan serai.
lagipun, sepupu kenalah rehat jaga baby dalm tummy.
toksah dok bejalan merata.. hihi. :)

Anonymous said...

kak nisha sayangss...
nanti nyanyi lagu Bangkit tu sekali dengan kitorang ...
tau tau tau tau !!!
terima kasih datang Lorong Seni..
=D

love you so much ~

Nisha Ismail said...

hihihi.
insyaAllah nanti kita nyanyi tapi dalam bilik jelah. :D
terima kasih jugok!

love you sis. :)

Ismail Othman said...

ada pun gambo. terer terer

Para Jamaludin said...

sorry r weh kalau gitar tak best. sorry r weh! hahaha

Nisha Ismail said...

mail: :)

para jam: lagi mau tak best. thanks r weh. kesian hang basah kena hujan pulak. tihihi.

muhamad imran said...

xde link youtube ke?

Nisha Ismail said...

takda. hehe. tak upload pulok video. simpan je dlm hp ni haa. segan ngat aihh.

hannaani said...

wow artissss!nak sainnn kekeke

HS said...

Good for you

Nisha Ismail said...

nani: mengada apa artis. haha.

HS: thanks. hope you're doing good too. :)

Anonymous said...

kak nisha ..
nyanyi dalam bilik ??
bilik mana pulokk nak nyanyi ....
huhuhu