5.1.11

hidup kalau boleh biar penuh dengan rasa sayang.

24 jam aku penuh.

aku ada kelas.
kalau bukan di kelas, aku di bilik.
di bilik kalau tak online, aku baca buku.
buku-buku rujukan, buku-buku pinjam dari library, buku-buku yang aku beli, majalah-majalah free yang aku dapat bila pergi program, akhbar-akhbar harian.
kerja sekolah aku pun banyak.
kadang-kadang di bilik masa aku habis dengan roomates. minum scafe, makan roti, main hamster, luahan hati ke hati.
mungkin ada waktunya aku bukan di kelas, bukan di bilik.
aku ada program lain di luar.
dan sekarang petang-petang aku di court. malam-malam ada meeting USC.

24 jam aku penuh.

aku harap aku ada dalam 2 minit untuk jadi anonymous yang busy komen sinis-sinis dan cari hal nak benci orang lain macam kau.

how i wish.

cuma aku tak perlu 2 minit pun untuk itu.
i am living a good life of mine, full of love.
go get yours.

insyaAllah we will find our way.

5 comments:

kakchik@ella said...

Tajuk n3 je akak dh setuju dik. all the best for the sem, dear. rindu farah dan adik.

Hazrin said...

sape kacau ni ? meh nak lempang

afdhalluddin said...

saye tak tahu kenape...
tapi saye suke...
=)

cendera jiwa said...

persetankan anon2.

Para Jamaludin said...

peh! terbaik ayat2 part2 last tu.